Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Rippikoulu

Rippikoulu on kaste- ja lähetyskäskyn mukaista konfirmaatioon valmistavaa katekismusopetusta, joka tukee nuorten kasvua, itsenäistymistä ja kristillisen identiteetin sisäistämistä sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnassa. Rippikoulussa etsitään yhdessä nuorten kanssa kirkon uskosta vastauksia nuorten maailmasta ja elämänkokemuksesta nouseviin kysymyksiin.

Lähes jokainen kouvolalainen nuori käy rippikoulun 14–15 -vuotiaana. Seurakunnan suosituin riparivaihtoehto on Puhjonrannan leiririppikoulu. Jos haluat jotain extremeä, lähde lasketteluriparille hiihtolomalla. Jos et halua kokea riparin iltaa ja yötä, ilmoittaudu päiväriparille.

Katso myös kirkon rippikoulusivut evl.fi/rippikoulu.

AJANKOHTAISTA RIPPIKOULUSSA

Jokaisella rippikouluun tulevalla nuorella on leimakortti, johon saa merkinnän joka kerta, kun on osallistunut asiallisesti seurakunnan toimintaan. Poikkeuksena on Keskuskirkossa 30.11. pidetty adventtivesper, josta leimaa ei annettu.

Tästä voit tulostaa ilmoittaumislomakkeeen

Tästä voit tulostaa infokirjeen.

Linkki tapahtumakalenteriin

Yllä olevasta linkistä pääset seurakunnan tapahtumakalenteriin. Nuorisotyön ja muiden työalojen tapahtumia voi hakea valitsemalla TAPAHTUMAHAKU-laatikosta oikea työala.

Kouvolan seurakunnan RIPPIKOULUTYÖ

Sähköposti:

Postiosoite:
Kouvolan seurakunnan rippikoulutyö
Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Rippikoulutyötä johtava pappi

vs. seurakuntapastori
Katikeesia Hertsi

- syyskaudella
- ilmoittautumiset ja ryhmäjaot
- hallintoasiat

Kunkin rippikouluryhmän omat papit ja nuorisotyönohjaajat

vastaavat kevät- ja kesäkaudella oman ryhmänsä toiminnasta ja tiedotuksesta.

Ota yhteyttä:

Vs. seurakuntapastori

Katikeesia Hertsi

Pastori Mikko M. J. Wirtanen on opintovapaalla.

Mikko Wirtanen