Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Rippikoulu

Rippikoulu on kaste- ja lähetyskäskyn mukaista konfirmaatioon valmistavaa katekismusopetusta, joka tukee nuorten kasvua, itsenäistymistä ja kristillisen identiteetin sisäistämistä sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnassa. Rippikoulussa etsitään yhdessä nuorten kanssa kirkon uskosta vastauksia nuorten maailmasta ja elämänkokemuksesta nouseviin kysymyksiin.

Lähes jokainen kouvolalainen nuori käy rippikoulun 14–15 -vuotiaana. Seurakunnan suosituin riparivaihtoehto on Puhjonrannan leiririppikoulu. Jos haluat jotain extremeä, lähde lasketteluriparille hiihtolomalla. Jos et halua kokea riparin iltaa ja yötä, ilmoittaudu päiväriparille.

Katso myös kirkon rippikoulusivut evl.fi/rippikoulu.

AJANKOHTAISTA RIPPIKOULUSSA

Vuoden 2015 rippikouluihin ilmoittaudutaan syyskuussa 2014.

Tästä voit tulostaa ilmoittaumislomakkeeen

Tästä voit tulostaa infokirjeen.

Linkki tapahtumakalenteriin

Yllä olevasta linkistä pääset seurakunnan tapahtumakalenteriin. Nuorisotyön ja muiden työalojen tapahtumia voi hakea valitsemalla TAPAHTUMAHAKU-laatikosta oikea työala.

Kouvolan seurakunnan RIPPIKOULUTYÖ

Sähköposti:

Postiosoite:
Kouvolan seurakunnan rippikoulutyö
Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Rippikoulutyötä johtava pappi

pastori N.N.

- ilmoittautumiset ja ryhmäjaot
- syyskauden yhteyshenkilö
- hallintoasiat

Kunkin rippikouluryhmän omat papit ja nuorisotyönohjaajat

vastaavat kevät- ja kesäkaudella oman ryhmänsä toiminnasta ja tiedotuksesta.

Pastori Mikko M. J. Wirtanen on vuosilomalla.

Mikko Wirtanen

Marke Taimiaho,
26 vuotta rippikoulutyötä Kouvolassa

Marke Taimiaho

Kouvolan seurakunnan rippikoulutyö kiittää Sinua ja kumartaa ansiokkaan ja maineikkaan 26 vuoden palvelussuhteen jälkeen.

Toivotamme Sinulle hyvän Jumalan siunausta ja myötäisiä tuulia.