Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

Rippikoulu

Rippikoulu on kaste- ja lähetyskäskyn mukaista konfirmaatioon valmistavaa katekismusopetusta, joka tukee nuorten kasvua, itsenäistymistä ja kristillisen identiteetin sisäistämistä sekä auttaa nuoria löytämään oma paikkansa seurakunnassa. Rippikoulussa etsitään yhdessä nuorten kanssa kirkon uskosta vastauksia nuorten maailmasta ja elämänkokemuksesta nouseviin kysymyksiin.

Lähes jokainen kouvolalainen nuori käy rippikoulun 14–15 -vuotiaana. Seurakunnan suosituin riparivaihtoehto on Puhjonrannan leiririppikoulu. Jos haluat jotain extremeä, lähde lasketteluriparille hiihtolomalla tai retkiriparille kesän alussa. Jos et halua kokea riparin iltaa ja yötä, ilmoittaudu päiväriparille.

Katso myös kirkon rippikoulusivut evl.fi/rippikoulu.

AJANKOHTAISTA RIPPIKOULUSSA

Vuoden 2016 rippikouluihin ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella syyskuun 2015 aikana.

Lue Tervetuloa rippikouluun -info tästä

Kehitysvammaisten rippileiri 2016

Kouvolan rovastikunnan alueella järjestetään kehitysvammaisten rippileiri Niinirannan leirikeskuksessa 6.-10.6.2016. Kehitysvammaistyön pastori Tero Kajander vastaa leiristä p.0400 880218, ja leirillä on mukana Kouvolan rovastikunnan diakoniatyöntekijöitä.

Leirille ilmoittaudutaan oman seurakunnan diakoniatyöntekijälle, Kouvolassa Raisa Maaskolalle sähköpostiosoitteeseen  tai puhelimitse numeroon 040 7463446.

Linkki tapahtumakalenteriin

Yllä olevasta linkistä pääset seurakunnan tapahtumakalenteriin. Nuorisotyön ja muiden työalojen tapahtumia voi hakea valitsemalla TAPAHTUMAHAKU-laatikosta oikea työala.

Kouvolan seurakunnan RIPPIKOULUTYÖ

Sähköposti:

Postiosoite:
Kouvolan seurakunnan rippikoulutyö
Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Rippikoulutyötä johtava pappi

vs. seurakuntapastori
Katikeesia Hertsi

- syyskaudella
- ilmoittautumiset ja ryhmäjaot
- hallintoasiat

Kunkin rippikouluryhmän omat papit ja nuorisotyönohjaajat

vastaavat kevät- ja kesäkaudella oman ryhmänsä toiminnasta ja tiedotuksesta.

Ota yhteyttä:

Vs. seurakuntapastori

Katikeesia Hertsi

Pastori Mikko M. J. Wirtanen on opintovapaalla.

Mikko Wirtanen