Tekstin koko: A A A

Yleisimmät kysymykset

AJANKOHTAISTA RIPPIKOULUSSA

Vuoden 2017 rippikouluihin voi ilmoittautua 12.-30.9.2016

Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka aukeaa 12.9. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumisjärjestys ei vaikuta ryhmävalintoihin.

Vuoden 2017 rippikouluista tulee kirje kotiin jokaiselle seurakunnan rippikouluikäisille jäsenelle.

Rippikouluinfo 2017

Kehitysvammaisten rippileiri 2017

Kouvolan rovastikunnan alueella järjestetään kehitysvammaisten rippileiri, jos sille on tarvetta. Leiristä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä ja ilmoittautua diakoniatyöntekijä Raisa Maaskolalle sähköpostiosoitteeseen   tai puhelimitse numeroon 040 7463446.

Rippikoulu on kaste- ja lähetyskäskyn mukaista konfirmaatioon valmistavaa katekismusopetusta, joka tukee nuorten kasvua, itsenäistymistä ja kristillisen identiteetin sisäistämistä sekä auttaa nuoria löytämään oman paikkansa seurakunnassa. Rippikoulussa etsitään yhdessä nuorten kanssa kirkon uskosta vastauksia nuorten maailmasta ja elämänkokemuksesta nouseviin kysymyksiin.

Lähes jokainen kouvolalainen nuori käy rippikoulun 14–15-vuotiaana. Seurakunnan suosituin riparivaihtoehto on Puhjonrannan leiririppikoulu. Jos haluat jotain extremeä, lähde lasketteluriparille hiihtolomalla tai retkiriparille kesän alussa. Jos et halua kokea riparin iltaa ja yötä, ilmoittaudu päiväriparille.

Katso myös kirkon rippikoulusivut evl.fi/rippikoulu.

Linkki tapahtumakalenteriin

Yllä olevasta linkistä pääset seurakunnan tapahtumakalenteriin. Nuorisotyön ja muiden työalojen tapahtumia voi hakea valitsemalla TAPAHTUMAHAKU-laatikosta oikea työala.

Kouvolan seurakunnan RIPPIKOULUTYÖ

Sähköposti:

Postiosoite:
Kouvolan seurakunnan rippikoulutyö
Savonkatu 40, 45100 Kouvola

Rippikoulutyötä johtava pappi

Katikeesia Hertsi

- syyskaudella
- ilmoittautumiset ja ryhmäjaot
- hallintoasiat

Kunkin rippikouluryhmän omat papit ja nuorisotyönohjaajat

vastaavat kevät- ja kesäkaudella oman ryhmänsä toiminnasta ja tiedotuksesta.

Ota yhteyttä:

Katikeesia Hertsi